Coordinació Nacional de Joves d'Esquerra Verda

Som la co-coordinació nacional de Joves d'Esquerra Verda, el Miguel Ángel Díaz i la Janet Sanz. I pretenem mitjançant aquest bloc compartir un espai obert al diàleg i a la reflexió des de l'ecosocialisme. Esperem les vostres aportacions!

La nostra organització

A Joves d'Esquerra Verda trobaràs un espai de debat i reflexió per la gent més inconformista. Treballem conjuntament per un projecte de veritable transformació, per poder avançar cap a una societat més justa, sostenible i democràtica per a tothom.

<

Benvinguts i benvingudes

Us donem la benvinguda a aquest espai virtual que pretén ser un lloc de trobada per a la reflexió i el debat al voltant de la política i el món que ens envolta.

Des dels valors de la igualtat, l'ecologisme, el feminisme, la solidaritat, el republicanisme i l'alterglobalització, que defensem i compartim juntament amb la nostra organització, Joves d'Esquerra Verda, volem oferir-vus una lectura compartida de l'actualitat, repte especialment ecnoratjador davant d'una etapa que es preveu apassionant. I també volem contribuir a trencar tòpics com el de que els i les joves no participem, o que els joves no ens interessa la política o que tots els polítics són igual. Nosaltres volem participar, volem fer polítca i volem transformar el nostre entorn.

L'autor i autora d'aquesta iniciativa a la xarxa som el Miguel Àngel Díaz i la Janet Sanz, la coordinació nacional de l'organització juvenil Joves d'Esquerra Verda. "Les Idees no viuen sense organització" deia Gramsci. Nosaltres hem volgut adaptar la nostra forma d'organitzar-nos també en aquest espai virtual i la cocoordinació serem tindrem també la coautoria d'aquesta iniciativa a la xarxa.

0 comentarios:

Publicar un comentario